ISADORA FLASHING VOLUME MASCARA

Isadora-Mesmerizing-Flashing_Volume_Mascara

DURABILITATE: Rimelul este eficient, ceea ce înseamnă că nu se cojește. Cu toate acestea, la sfârșitul zilei sau la temperaturi ridicate, produsul cosmetic se cam întinde și poate păta zona ochilor. În plus, rimelul se usucă rapid, ceea ce este o caracteristică favorabilă atunci când dorim să aplicăm mai multe straturi de rimel.

PERIUȚĂ: Aplicatorul este foarte mic și este dificil de folosit corespunzător. Aplicarea trebuie repetată de câteva ori. O cantitate imensă de rimel se acumulează între perii rari. Dacă nu periem genele după aplicarea rimelului, există riscul de apariție de efectului de picioare de păianjen. Pe de altă parte, avantajul semnificativ al aplicatorului mic este capacitatea de a acoperi chiar și genele greu accesibile.

APLICARE: În ciuda periuței mici, rimelul este ușor de aplicat (dacă reușim să colectăm o cantitate mică de produs cosmetic). Puteți aplica mai multe straturi de rimel, iar genele vor rămâne separate și frumoase. În principiu, în timpul machiajului de ochi, puteți profita de una dintre tehnicile de aplicare folosite de artiștii de machiaj – mișcarea în zigzag.

EFECTE: Rimelul Isadora Flashing Volume Mascara îndesește și curbează ușor genele. În plus, acoperă genele cu o nuanță de negru profund. Produsul este disponibil în doar o singură nuanță. Rimelul negru va face minuni atât pentru femeile cu ten deschis la culoare și păr blond, cât și pentru brunete.

ÎNDEPĂRTAREA RIMELULUI: Pentru a îndepărta rimelul, este suficient să folosiți o loțiune cosmetică obișnuită. În principiu, rimelul poate fi îndepărtat fără dificultăți. Optați pentru o dischetă din bumbac înmuiată în loțiune demachiantă și apăsați pe pleoapă. După un timp, rimelul va dispărea de pe gene. Repetați procedura până când discheta de bumbac rămâne curată.

 

_