Nanolash Mascara

nanolash cel mai bun rimelDurabilitatea: Rimelurile Nanolash se disting prin rezistența lor incredibilă la condițiile meteorologice nefavorabile, la transpirație sau la pătarea accidentală. Formulele sofisticate îți permit să uiți de probleme precum gene care se lipesc unele de altele, produs care se sfărâmă, pătează sau formează cocoloașe în timpul aplicării. Ceea ce este fenomenal atât la rimelul de îngroșare Nanolash Volume Up Mascara, cât și la rimelul de alungire Nanolash Length & Curl Mascara este că rezistă perfect pe gene toată ziua. Formulele rimelurilor asigură rezistență din momentul aplicării până în momentul demachierii, fără a mai fi nevoie să verifici starea machiajului chiar și dacă îți atingi din greșeală ochii.

Periile: Periile cu forme adecvate asigură obținerea rezultatelor dorite. În cazul ambelor rimeluri, acestea sunt concepute pentru a ușura aplicarea și pentru a da genelor forma visată. Periuțele asigură acoperirea precisă a tuturor genelor – chiar și a celor mai scurte dintre ele, din colțurile ochilor. Forma acestora facilitează aplicarea atât pentru dreptaci, cât și pentru stângaci. Nanolash Length & Curl Mascara vine cu o perie curbată, din silicon, cu perișori care se pliază pe linia genelor, ridicând genele de la rădăcină și totodată arcuindu-le. Rimelul de îngroșare Volume Up Mascara vine cu o perie care este mai groasă la mijloc și mai îngustă la capăt, astfel încât separă impecabil genele și le dispune într-un evantai voluminos.

Aplicarea:  Din punct de vedere al unei aplicări comode, acestea sunt probabil cele mai bune rimeluri. Mai mult decât atât, rimelurile Nanolash îți permit să crești în mod liber gradul de acoperire prin faptul că poți să adaugi straturi suplimentare de rimel care nu împovărează prea mult genele. Acestea sunt rimeluri premium care fac ca machiajul de zi cu zi al genelor tale să fie extrem de rapid, confortabil și, mai presus de toate, eficient. Formulele folosite de Nanolash asigură o aderență perfectă a produsului pe gene, fără a se sfărâma, a se estompa, a se aglomera sau a lipi genele între ele. Aceste rimeluri vor fi atât pe placul fanelor unui look foarte accentuat al genelor, cât și a celor care preferă să le sublinieze într-un mod delicat și natural.

Efecte: Rimelurile Nanolash conțin ingrediente de condiționare care hidratează în profunzime și întăresc genele. În formulele acestora, vei găsi, de asemenea, ceruri naturale și gumă arabică, care protejează și mențin genele hidratate corespunzător. În plus, formulele îmbogățite cu vitamina E și provitamina B5 au proprietăți reparatoare și antioxidante. Utilizarea regulată face într-adevăr genele mai groase, mai puternice și mai puțin fragile. Formula rimelurilor este, de asemenea, potrivită pentru persoanele cu ochi sensibili.

Demachiere: Demachierea nu provoacă dificultăți în ciuda formulei rezistente. Produsul poate fi îndepărtat cu ușurință de pe ochi cu orice demachiant.

Site-ul producătorului: nanolash.ro

_