Ce mistere ascunde rimelul?

Ce mistere ascunde rimelul?

Secretul aspectului ideal constă în ochii perfect rimelați. Ce ar trebui să știți despre rimel pentru a efectua un machiaj ideal de ochi? În primul rând, efectul. Rezultatul pe care doriți să-l obțineți trebuie să fie stabilit la începerea machiajului. Gândiți-vă un pic și hotărâți-vă ce efect final doriti – gene mai lungi, mai groase sau mai curbate? Apoi, puteți alege un rimel care prezintă toate caracteristicile dorite. De asemenea, alegeți aplicatorul corespunzător de rimel. Mai exact, aplicatoarele de curbare sunt diferite ca dimensiune, formă și tip de peri de cele care vizează genele scurte, crescute în colțul ochiului.

Toată lumea știe, rimelul negru este clasic. Este potrivit pentru toate tipurile de frumusețe și de gene. Desigur, alte tipuri de rimel acționează la fel de bine pentru scoaterea în evidență a irisului și, în general, a frumuseții. În principiu, magazinele cosmetice sunt pline de rimeluri în nuanțe de verde, violet, maro, albastru și chiar roz. În plus, puteți achizițional un rimel cu sclipici și nu e nimic ciudat în asta. Pentru a îndepărta acest tip de produs cosmetic colorat, utilizați o loțiune demachiantă de calitate superioară sau optați pentru un lichid demachiant cu acțiune duală. Rețineți că rimelurile colorate sunt la modă în special în timpul sezonului de vară.

Luați în considerare cumpărarea unui rimel rezistent la apă. Un astfel de produs cosmetic este util mai ales la mare și la piscină, atât vara, cât și iarna. Desigur, machiajul se va menține chiar și dacă vă frecați la ochi. În ciuda avantajelor minunate ale rimelului rezistent la apă, există și câteva neajunsuri. De exemplu, îndepărtarea rimelului rezistent la apă necesită mai mult timp decât un rimel obișnuit. În acest scop, puteți folosi un produs cu acțiune duală sau orice alt produs demachiant eficient. Înmuiați o dischetă din bumbac în demachiant și apăsați la nivelul pleoapelor. Așteptați un moment până la dizolvarea machiajului. Rețineți, nu este necesar să frecați ochii deoarece aceasta poate duce la deteriorarea condiției genelor și iritarea pielii pleoapelor.

_