Rimel colorat și cu sclipici

Rimel colorat și cu sclipici

Toată lumea, fără nicio excepție, cunoaște rimelul negru. Însă, ați întâlnit rimeluri colorate sau cu sclipici? Și știți ce culoare vi se potrivește cel mai bine?

Rimelurile în nuanțe de galben, roz, maro, violet, verde și albastru sunt ușor accesibile în orice magazin cosmetic. Putem cumpăra și produse cu sclipici de înfrumusețare a ochilor. Acestea sunt atractive, în special, atunci când le aplicăm pe vârfurile genelor acoperite cu rimel negru. În cazul în care nu dispuneți de un astfel de cosmetic, vă puteți prepara prorpiul sclipici de gene acasă. Cum? Folosiți adeziv, o bandă de gene false și sclipici pudră sau fard de ochi cu sclipici. Aplicați adezivul pe gene și presărați genele cu sclipici. Așteptați câteva minute pentru a permite genelor să se usuce și eliminați execesul de particule sclipitoare. Acum, puteți aplica genele pe pleoape. Sunteți încântată de aspectul disco?

Acum, câteva cuvinte despre rimelurile colorate

Prima informație esențială dacă doriți să folosiți un alt rimel în afară de cel negru este că nu aplicați un fard de ochi, creion sau tuș de ochi în nuanțe aprinse sau sclipitoare. Aceste combinații de culori intense pot crea un aspect strident sau un pic excesiv. La acest stil de machiaj, rimelul trebuie să fie caracteristica dominantă. În schimb, este permisă trasarea unor linii subțiri în aceeași culoare cu rimelul aplicat.

Puteți lăsa genele de pe pleoapele inferioare neacoperite dacă vă este teamă de un aspect prea expresiv. Lăsați-le naturale sau acoperiți-le cu un balsam sau un rimel transparent. Tehnica, care nu este recomandată, implică aplicarea a două culori diferite de rimel în același timp. Singura excepție este combinarea unui rimel negru cu alte culori.

Cum să potrivim rimelul cu culoarea irisului?

În primul rând, rimelul albastru este un produs esențial pentru sezonul primăvară/vară 2021. Se potrivește tuturor tipurilor de frumusețe și tuturor culorilor de ochi. Genele acoperite cu o nunață aprinsă de albastră oferă tenului un aspect odihnit și proaspăt. În ceea ce privește irisul de culoare albastră sau verde, încercați să aplicați un rimel violet sau mov. Puteți, de asemenea, rimela genele cu un produs în nuanțe de roz. Un rimel verde este perfect pentru ochii căprui. De fapt, încercați să aplicați un rimel negru sub cea mai aprinsă nuanță de verde pentru a obține un efect interesant de machiaj.

_