Moduri de aplicare a rimelului

Moduri de aplicare a rimelului

Cum să ne machiem pentru a obține gene alungite și curbate, dar fără a le grupa? Aceasta este întrebarea pusă frecvent de femei în timpul aplicării machiajului de dimineață. Din fericire, există câteva tehnici minunate de acoperire impecabilă a genelor cu rimel.

În general, distingem trei tehnici principale de aplicare a rimelului: mișcarea în zigzag, încruciș și verticală. Prima, mișcarea în zigzag, probabil că este cea mai populară tehnică de acoperire a genelor. Genele machiate astfel sunt întotdeauna perfect separate și par mai dese decât sunt de fapt. Mișcarea încruciș este a doua metodă de înfrumusețare a ochilor. Aplicatorul rimelului trebuie mișcat înspre colțul extern al ochilor. Astfel, obținem un efect de ochi de pisică. În plus, acest efect poate fi mai eficient prin trasarea unei linii subțiri, negre la nivelul pleoapelor. Ultima tehnică, cea verticală, constă în acoperirea vârfurilor genelor. Această metodă de aplicare ridică genele și, astfel, mărește ochii.

Ce ar trebui să evităm cu orice preț în timpul folosirii rimelului? Nu se recomandă aplicarea mai multor straturi de rimel unul după altul. De ce? Încărcând genele cu rimel obțineți doar un efect artificial și inestetic, așa-numitul efect de picioare de păianjen. Rețineți, dacă simțiți nevoia să acoperiți genele cu încă un strat de rimel, așteptați până stratul aplicat anterior se usucă complet. În plus, este, de asemenea, interzisă folosirea mai multor rimeluri diferite în același timp deoarece pot fi diferite ca proprietăți și nuanțe. Cu alte cuvinte, machiajul dumneavoastră va eșua teribil. Mai mult decât atât, v-ați întrebat vreodată ce trebuie să faceți pentru a preveni uscarea rimelului după câteva săptămâni de folosire? Încercați, atunci când colectați rimel pe baghetă, să introduceți în tub și să răsuciți de câteva ori. Nu pompați aer în interiorul tubului. Mai exact, nu băgați și scoateți bagheta din tub de câteva ori la rând. În plus, nu eliminați excesul de rimel de marginea tubului deoarece data viitoare când scoateți bagheta din tub, reziduurile se vor alipi de aceasta. Drept rezultat, veți aplica aceste reziduuri pe gene. În plus, făcând asta, permiteți reziduurilor uscate de rimel să cadă, de asemenea, în tub. De reținut este, de asemenea, să nu separați genele cu un bold sau alte instrumente ascuțite. Procedând astfel puteți, de exemplu, deteriora structura genelor sau răni ochii. Închideți bine tubul după fiecare folosire. Un ultim aspect, de cele mai multe ori ignorat, este să vă curățați genele înainte de culcare. Cu alte cuvinte, îndepărtați temeinic machiajul. Întotdeauna!

Cum se aplică un rimel? Începeți prin curbarea genelor cu ondulatorul. Astfel, veți evita murdărirea dispozitivului și distrugerea straturilor de rimel aplicate. Apoi, rimelați vârfurile genelor. Această acțiune va alungi chiar și cele mai scurte gene. Următorul pas este de a aplica rimel pe genele de pe pleoapele superioare prin mișcarea în zigzag menționată mai sus. Plasați bagheta la baza genelor și mișcați aplicatorul în sus. Prin această tehnică, genele nu se vor alipi. Dacă doriți, nu ezitați să repetați mișcarea de câteva ori. Din nou, cu vârful aplicatorului, întindeți vârfurile genelor în sus. Acum, eliminați excesul de rimel de pe baghetă și separați genele. Apoi, repetați procedura la nivelul genelor de pe pleoapele inferioare. Rimelați-le ținând bagheta paralel cu ochii. Puteți, de asemenea, plasa bagheta vertical, mișcând-o din colțul intern al ochiului spre exterior. Ultimul pas este de a separa genele cu o periuță specială de gene.

_