DIOR DIORSHOW MASCARA

DIOR-Mascara-Diorshow

DURABILITATE: Este un produs cosmetic durabil, nu pătează pleoapele, nu se cojește și se menține la nivelul genelor chiar și în caz de fricțiune. Pe de altă parte, cu cât aplicăm mai multe straturi de rimel, cu atât devine mai puțin rezistent. În plus, rimelul poate alipi genele și lăsa reziduuri la nivelul acestora.

PERIUȚĂ: Indiferent de tipul rimelului, aplicatorele au peri extrem de deși. Aceste baghete pot curba, alungi și separa genele. În plus, forma aplicatorului are legătură cu proprietățile rimelului, de exemplu, sunt curbate și ajutate formei pleoapelor, drepte cu spații mai mici sau mai mari între peri.

APLICARE: Depinde de forma aplicatorului. În general, aplicarea nu provoacă mari dificultăți. Periuța acoperă toate genele, chiar și cele greu accesibile. Plasați aplicatorul la baza genelor și rimelați uniform.

EFECTE: În funcție de tipul de rimel Diorshow, produsul curbează sau alungește genele. Din păcate, poate alipi genele și lasa reziduuri. Puteți obține un efect natural aplicând un singur strat de rimel și separând genele cu ajutorul unui pieptăne de gene sau cu bagheta curată a unui alt rimel.

ÎNDEPĂRTAREA RIMELULUI: Rimelurile rezistente la apă trebuie îndepărtate cu o loțiune cu acțiune dublă, iar cele obișnuite pot fi îndepărtate cu un produs obișnuit de demachiere. În ceea ce privește versiunile colorate de rimel, acestea pot fi îndepărtate cu oricare dintre produsele menționate mai sus.

 

_