GUERLAIN CILS D’ENFER

Guerlain-Makijaz_oczu-Cils_d_Enfer

DURABILITATE: Se poate spune că rimelul Guerlain este durabil. Nu alipește genele și nu se cojește. Cu toate acestea, produsul cosmetic poate păta pleoapele la temperaturi ridicate deoarece conține substanțe uleioase, responsabile pentru consistența apoasă a produsului.

PERIUȚĂ: Periuța este alcătuită din peri scurți și deși, plasați în unghi. Perii acoperă fiecare fir de păr, separând și eliminând excesul de sebum. Dacă periuța este folosită neîndemânatic, curbarea genelor poate căpăta un aspect ciudat.

APLICARE: Perii deși acoperă genele uniform. Vârful aplicatorului este ajustat pentru a acoperi vârfurile geneler superioare și inferioare de-a lungul întregii lungimi. În timpul rimelării ochiului drept, țineți aplicatorul în mâna dreaptă, iar pentru ochiul stâng, țineți bagheta în mâna stângă.

EFECTE: Rimelul poate curba frumos genele, alungindu-le delicat și oferindu-le îndesire. Nu veți putea obține un efect de machiaj dacă aplicați un singur strat de rimel. În plus, rimelul Guerlain Cils D’enfer conține substanțe de îngrijire a genelor.

ÎNDEPĂRTAREA RIMELULUI: Dacă nu aplicați versiunea rezistentă la apă, puteți îndepărta produsul cu orice loțiune demachiantă obișnuită. Atât rimelul negru, cât și cel violet pot fi îndepărtartate cu aceleași produse demachiante. Nu este necesară folosirea unei loțiuni demachiante cu acțiune duală.

 

_